Ďalšia domáca kanonáda: Dorastenci nadelili Považskej Bystrici osmičku

Dorastenci MHA Martin dnes pokračovali v play-out Extraligy. V domácom prostredí privítali Považskú Bystricu, ktorú zmietli ôsmimi gólmi. Naďalej si tak držia prvú pozíciu v tabuľke.

MHA Martin - HK 95 Považská Bystrica 8:1 (2:0, 3:1, 3:0)

Góly a asistencie: 12. Štípala (Tabaček), 14. Ivan (Tabaček, Štípala), 24. Fúčela (Ivan, Tabaček), 35. Somík (Lukáčik), 38. Fedor (Pekarčík, Jesenský), 42. Chrastina (Matúška, Pekarčík), 46. Šušoliak (Lukáčik), 51. Kulkovský (Šušoliak) - 28. Židek (Michalík, Jakubec)

Zostava MHA Martin: Chmelík (Mihálik) - Janík, Štípala, Somík, Šimka, Jesenský, Siakeľ, Petrovič - Tabaček, Ivan, Fúčela - Šušoliak, Lukáčik, Kulkovský - Matúška, Chrastina, Pekarčík - Fedor, Bašťovanský

Vyjadrenie trénera Branislava Stolárika:

„Začiatok zápasu sme sa trochu hľadali, nebolo to úplne ideálne, no po strelení gólu to už bolo lepšie. Počas celého zápasu sme boli lepší, s výnimkou krátkeho úseku v druhej tretine, kde sme prestali korčuľovať a hrať s nasadením, sme mali zápas pod kontrolou, a ak by sme vyriešili niektoré príležitosti lepšie v zakončení,mohol zápas skončiť aj vyšším rozdielom. Niektorí hráči mali v nohách už tretí zápas za tri dni. Som rád, že to kondične zvládli. Tešíme sa z ďalšieho víťazstva, chalanom gratulujem a verímže do posledných dvoch zápasov pôjdeme s chuťou a budeme pokračovať v dobrých výkonoch."

 

 

FOTO: Jakub Homoľa