Ďalšie skvelé umiestnenie pre štvrtákov MHA Martin

Družstvo 4. ročníka MHA Martin sa aj tento rok zúčastnilo jesenného turnaja s názvom JESENNÁ MINIHOKEJOVÁ PÁRTY 2022, ktorý sa konal v dňoch 10.9. - 11.9.2022 v Liptovskom Mikuláši.

Na tradične kvalitne obsadenom turnaji, ktorého sa v kategórii U10 zúčastnilo celkovo 13 družstiev z rôznych miest Slovenka, naši hráči ani tento rok neodišli s prázdnymi rukami a vybojovali pekné celkové 3. miesto. Nad naše sily boli iba obe družstvá Baranov z Banskej Bystrice, ktoré obsadili prvé dve priečky.

Po úvodnej prehre s družstvom z Banskej Bystrice si naši mladí hokejisti poradili v skupinovej fáze s družstvami Vlkov zo Žiliny, Drakov z Liptovského Mikuláša a Košíc. Po neštastnom závere nasledovala prehra s družstvom z Popradu, ktorú však hráči odčinili výhrou v záverečnom zápase skupiny proti družstvu HOBA Bratislava.

Do následných bojov o celkové umiestnenie na turnaji postúpili naši hokejisti z druhého miesta v skupine. V súboji o celkové 3. miesto si naši napokon poradili aj s druhým družstvom Košíc.

Hráčom ďakujeme za obetavé výkony, predvedenú hru a skvelú reprezentáciu klubu MHA Martin ako aj mesta Martin. Všetci zúčastnení (tak hráči, ako aj rodičia) si turnaj naplno užili a okrem cennej trofeje a medailí si odniesli aj pekné spomienky.