Do tretice aj prípravkári MHA v Altise

V závere sezóny 2020-2021 sa Martinská hokejová akadémia rozhodla zorganizovať za pomoci rodičov v poradí už tretí turnus kempov pre svojich hráčov. Tentokrát mala tridsiatka hokejistov 3. a 4. ročníka možnosť dobre si zatrénovať na ľade a v telocvični, stráviť spoločné chvíľe a skvelými zážitkami sa naštartovať do novej sezóny.  

Počas 3 dní sa im venovali 3 tréneri, "stráž a dozor" nad nimi držali 4 dospelí z radu rodičov detí. Okrem radosti, ktorú hráčky a hráči zažili sme sa mohli presvedčiť aj o tom, že deti sa dokázali zaobísť bez akýchoľvek elektronických prístrojov a zariadení. Dokázali si nachádzať ďalšie rôzne formy zábavy a trávenia spoločného času. Tréneri mali možnosť bližšie spoznať všetkých zúčastnených mladých športovcov, počas dňa boli s hráčmi v neustálom kontakte a dozvedeli sa veľa zaujimavostí.:)

Klub MHA Martin sa za veľkej podpory rodičov počas 6 týždňov zapojil do 3 kempov, v ktorých sa prestriedalo viac ako 110 martinských detí rôzneho veku. V podobných aktivitách chceme pokračovať, no veríme, že po otvorení celoročnej tréningovej plochy budeme mať aj v Martine podmienky podobné tým na Orave.

Špeciálne by sme chceli poďakovať spoločnosti Dejmark spol. s r.o., ktorá sa veľkou mierou podieľala na realizácií tohto projektu.