Dorastenci si schuti zastrieľali: Prešov si odváža osmičku

Dorastenci MHA Martin v zápase 11. kola play-out Extraligy vyzvali v domácom prostredí Prešov. Zverenci trénera Branislava Stolárika už v šiestej minúte položili základ svojho triumfu, keď skórovali až trikrát. Napokon si schuti zastrieľali a Koňarov vyprevadili s debaklom.

MHA Martin - HC Prečov 8:1 (4:0, 1:1, 3:0)

Góly a asistencie: 6. Volček (Pekarčík), 6. Bojnický, 6. Šušoliak (Janík), 12. Poláček (Šušoliak, Tabaček), 32. Volček, 42. Poláček (Lukáčik), 49. Šušoliak (Matúška, Šimka), 51. Lukáčik - 38. Kožlej (Jacko, Čech)

Zostava MHA Martin: Mihálik - Kalnický, Štípala, Bojnický, Kubala, Janík, Šimka, Lacko - Volček, Ivan, Simonides - Pekarčík, Piško, Tabaček - Poláček, Lukáčik, Šušoliak - Fúčela, Matúška

Vyjadrenie trénera Branislava Stolárika:

„Nezačali sme zápas úplne dobre, prvé minúty patrili súperovi, no ustáli sme to a postupne sme sa začali presadzovať. Podarilo sa nám v krátkom časovom úseku streliť tri góly a to nám pomohlo, ukľudnili sme sa. Prvú tretinu sme už v pohode zvládli a náskok sa nám podarilo ešte navýšiť. Druhá tretina nebola úplne podľa našich predstáv, poľavili sme, síce sme pridali ďalší gól, no aj súper využil presilovku o dvoch hráčov a tretina skončila nerozhodne. V tretej tretine sme hru zlepšili a pridali sme ešte tri góly. Víťazstvo teší, ďalšie získané body nás priblížili k nášmu cieľu v tejto časti súťaže."

 

 

FOTO: Jakub Homoľa