Dorastenci strelili sedem gólov a sú v čele tabuľky

Dorastenci MHA Martin urobili ďalší významný krok smerom k udržaniu sa v najvyššej súťaži. V dnešnom zápase zosadili z čela tabuľky play-out Spišskú Novú Ves po presvedčivom víťazstve. Zverenci Branislava Stolárika si opäť schuti zastrieľali a konto súpera zaťažili siedmimi gólmi.

MHA Martin - HK Spišská Nová Ves 7:3 (4:0, 1:1, 2:2)

Góly a asistencie: 1. Ivan (Kalnický), 3. Lukáčik, 6. Lukáčik, 17. Tabaček, 23 Lukáčik, 44. Ivan, 50. Matúška (Kalnický) - 24. Polčík, 41. Barilla (Novogurský), 47. Ambrózy (Polčík)

Zostava MHA Martin: Mihálik - Kalnický, Štípala, Bojnický, Kubala, Šimka, Janík, Somík - Volček, Ivan, Simonides - Pekarčík, Piško, Tabaček - Šušoliak, Lukáčik, Poláček - Matúška, Fúčela, Lacko

Hodnotenie trénera Branislava Stolárika:

„Dnes sme mali dobrý úvod a do zápasu sme vstúpili s dobrým pohybom, súpera sme zatlačili, boli sme aktívni, vytvorili sme si príležitosti, ktoré dnes chalani výborne riešili a strely mierili do správnych priestorov. V dobrej prvej tretine sme sa dostali zaslúžene do vedenia o štyri góly a zápas sme si dobre rozohrali. V druhej tretine sme si udržali gólový rozdiel, pokračovali sme v dobrom výkone a s nádejným náskokom sme išli do poslednej tretiny, bohužiaľ v nej sme hneď na začiatku v oslabení inkasovali. V tomto úseku hry bolo dôležité, že súper nepridal ďalší gól a neznížil na rozdiel len dvoch, naopak nám sa podarilo znovu odskočiť strelením gólu a podobná situácia sa odohrala v tretej tretine ešte raz. Ďalsie góly už nepadli, a tak sme si štvorgólový náskok z prvej tretiny ustrážili až do konca zápasu.Šesťbodový víkend je super, chalanom za to patrí vďaka."

 

FOTO: Jakub Homoľa