Dorastenci úspešní v Bratislave: MHA naďalej vedie tabuľku

Dorastencov MHA Martin dnes čakal zápas 13. kola play-off. Zverenci Branislava Stolárika vycestovali do hlavného mesta, kde ich súperom bol Ružinov. Naši chlapci sa potešili z ďalšieho triumfu.

HK RUŽINOV´99 Bratislava - MHA Martin 2:4 (1:1, 0:3, 1:0)

Góly a asistencie: 17. Ružovič (Gorcsakovszký), 43. Ružovič (Petráš, Botlo) - 16. Fedor (Matúška), 31. Šušoliak (Šimka), 34. Poláček (Lukáčik, Šušoliak), 37. Pekarčík (Matúška, Gracák)

Zostava MHA Martin: Mihálik - Gracák, Štípala, Bojnický, Janík, Šimka, Lacko - Matúška, Piško, Fedor - Pekarčík, Fúčela, Kulkovský - Poláček, Lukáčik, Šušoliak

Hodnotenie trénera Branislava Stolárika:

„Prvú tretinu to bolo dobré tak do desiatej minúty, išli sme síce do vedenia, no potom sme si začali komplikovať hru nepresnými prihrávkami, veľa pukov sme poľahky odovzdali súperovi a párkrát sa nám stalo, že sme si zle rozobrali hráčov v našej tretine, čo súper využil na vyrovnanie. Druhá tretina bola z našej strany dobrá. Chalani dobre korčuľovali, išli do kombinácie a konečne sme aj začali riešiť zakončenie dobrými strelami. Podarilo sa nám streliť tri góly a to bolo v tomto zápase rozhodujúce, odskočili sme súperovi a zápas sme si dobre rozohrali.V tretej tretine sa podarilo súperovi znížiť na rozdiel dvoch gólov, keď sme mali znovu zlé úseky hry a znovu sme súperovi odovzdali veľa pukov zadarmo, no dostali sme sa z toho a zápas sme si zlepšením hry už uhrali. Na konci zápasu ešte súper skúšal hru bez brankára, dostal sa aj do dobrých šancí, no ustáli sme to. Na úplnom konci sa aj nám naskytla veľká príležitosť, ktorú sme nepremenili a stav sa už nemenil. Chalani zaslúžene vyhrali a získali ďalšie dôležité tri body do tabuľky."

 

FOTO: Jakub Homoľa