II.etapa obnovy a revitalizácie okolia ihriska v MHA - brigáda rodičov a trénerov

V piatok, 21.5.2021 sa v pooobedňajších hodinách zrealizovala II. etapa obnovy okolia športového ihriska, tentokrát za účasti viac ako 30 rodičov a trénerov.  Členovia klubu MHA Martin spoločne s deťmi sa v piatkové popoludnie zúčastnili akcie, ktorej cieľom bol zber odpadu a zkrášlenie okolia ihriska, čistota životné prostredie a zlepšenie podmienok, bezpečný a príjemný priestor pre športový rozvoj detí a mládeže. Akcia bola realizovaná v rámci Roka dobrovoľníctva a projektu Vyčistime spolu kraj! pod záštitou Sekcie pre mládež ŽSK.  

Počas 3 hodín sa postupne každý účastnik zapojil do rôznych aktivít, výsledkom čoho je oveľa krajšie a čistejšie okolie pre deti, mládež navštevujúcich športový proces, ale aj rodičov, ktorí deti doprevádzajú. Po zhliadnutí výsledku každý odchádzal s dobrým pocitom. Veľmi nás teší, že aj takýmto spôsob sa buduje výborná komunita, ktorá je príkladom pre tímovú prácu a dosahovanie spoločných cieľov.  

Klub MHA Martin týmto ďakuje všetkým doterajším zapojeným účastníkom, rodičom, deťom a trénerom, ktorí nezištne pomáhajú nie len nám, ale všetkým členom občianskeho združenia.

Poďakovanie tiež patrí spoločnosti  Vinotéka Sommelier Martin,  ktorá bezplatne poskytla občerstvenie pre účastníkov brigády a deti.  

 

Ďalšia fáza obnovy ihriska a očisty bude realizovaná v najbližších dňoch prípravou derevných lavíc a osadením lavíc na pôvodné miesta. 

 


Fotogaléria