Juniori padli s Prešovom, zajtra ich čakajú Liptáci

Juniori MHA Martin nezvládli tretie stretnutie v baráži a podľahli Prešovu v domácom prostredí 3:4. Zverenci Mareka Žilu už zajtra vycestujú na zápas do Liptovského Mikuláša, kde budú chcieť svoje zaváhanie napraviť.

MHA Martin - HC Prešov 3:4 (1:1, 0:3, 2:0)

Góly a asistencie: 18. Grega, 57. Masnica (Ivan, Jasenek), 58. Siakeľ (Grega) - 6. Lamač, 32. Nátny (Eröš, Greš L.), 35. Thomka (Veselý, Strompf), 40. Kašperan (Greš L., Greš I.)

Zostava MHA Martin: Lednický (od 41. minúty Kán) - Nagy, Ivan, Jasenek, Sorger, Záborský, Gracák, Kalnický, Petráš - Siakeľ, Stročka, Masnica - Klimant, Likhachev, Chrastina - Grega, Krcho, Sabo - Volček, Kubala, Simonides

Vyjadrenie trénera MHA Martin:

„Pred zápasom sme si povedali, že dnes musíme byť my ten aktívny tím, v prvých minútach to tak aj bolo. Mali sme tam možnosť presilovej hry, ktorú sme zahrali veľmi zle a dostali sme v nej gól. Súper následne ožil. Následne sme mali dve pološance, z ktorých sme mohli dať gól. Súper taktiež hrozil, má tam niektorých šikovných hráčov. Celkovo tá tretina bola celkom dobrá z našej strany. Druhá tretina rozhodla o zápase. Z dvoch brejkových situácií sme dostali dva góly a následne gól od obrancu, ktorý ukľudnil súpera. Prešovčania dobre vykrývali priestory a nepúšťali nás k ničomu. Naopak, my sme boli nervózni. V takýchto zápasoch si musíme pomôcť malými vecami, pomôcť si jeden druhému. To sme mali urobiť, ale nerobili sme to. Do tretej tretiny sme išli s cieľom čo najskôr znížiť, to sa nám ale nepodarilo. Vyšlo to v závere, kde sme behom dvoch minút znížili na 3:4. Následne sme mali ešte jednu pološancu, ale tú sme nepremenili. Súper však rozhodol v druhej tretine a triumf si ustrážil. Bohužiaľ, stalo sa nám to, čo v priebehu minulého týždňa v Michalovciach, kde sme nezvládli jednu tretinu. V takýchto zápasoch, keď sa nepodarí jedna tretina, tak sa ťažko pri slabšej efektivite stretnutia otáčajú. Musíme sa vzchopiť a zajtra vyhrať. Nič iné nám už neostáva."

 

 

FOTO: Petra Jurečková