Nová sezóna, nové výzvy, nové ciele

Do novej sezóny vstupuje klub MHA s novými výzvami a cieľmi. Okrem výchovy mládeže, zlepšovania podmienok a kvality práce s hráčmi je našim cieľom aj výchova hráčov pre reprezentáčné výbery Slovenska. Čerstvým príkladom a vzorom pre martinských hráčov je aj Martin Bučko, ktorý vo svojom mladom veku využil ponuknutú príležitosť a prebojoval sa až na prichádzajúce MS v Lotyšsku. Bučovi gratulujeme a prajeme veľa šťastia a úspechov.

Aj v tejto sezóne máme zároveň zastúpenie v juniorských družstvách reprezentácií. Veľmi nás teší, že sa naši hráči dokážu presadzovať vo svojich kategóriach. Pre hráčov je to veľká motivácia, ale aj záväzok pre maxialne úsielie a snahu neustále sa zlepšovať.

Prinášame Vám prehľad martinských reprezentantov v širších reprezentačných výberoch Slovenskej republiky v sezóne 2021-2022:

Špeciálne výcvikové tábory reprezentačných brankárov SR: Daniel Ďuris, Maximilían Lednický, Alexej Kanás,  

Reprezentácia SR do 16 rokov (ročník 2006): Adam Bojnický, Andrej Chrastina, Šimon Kalnický, Jakub Murín, Alekey Bašťovanský

Reprezentácia SR do 18 rokov (ročník 2004):  Dávid Nátny, Ivan Thomka, Sebestián Štekláč, Matej Grega

Aj nežnejšie pohlavie má v hokeji svoje zastúpenie. Do regionálnych výberov dievčat SR (ročník 2006 a mladšie) sa prepracovali hráčky MHK Martin, ktoré sa dlhodobo pripravujú s hráčmi MHA Martin a pravidelne nastupujú v žiackych súťažiach: Lívia Nogová, Zuzana Tomečková.

 

Hráčkam a hráčom gratulujeme k nomináciam a prajeme veľa úspechov na domácej a medzinárodnej úrovni. 

 

 


Fotogaléria