Štvrtáci na turnaji RED ROSE v Ružomberku

Martinský štvrtáci sa cez víkend od 9. do 10. apríla zučasnili na turnaji v Ružomberku. V novom modeli turnaja, ktorý by mal byť uvedený v kategóriach prípravky v sezóne 2022/2023 si všetci hráči a družstvá zahrali množstvo zápasov, podali skvelé výkony a odnášajú si krásne zážitky. 

Domáci usporiadateľ MHK Ružomberok odviedol výbornú robotu pri organizácií podujatia. 12 tímov z 9 miest Slovenska - Michalovce, Liptovský Mikuláš, Topoľčany, Spišská Nová Ves, Detva, Martin, Lúčenec, Trenčín a Ružomberok si navzájom zmerali sily počas dvojdňových zápolení. Naši štvrtáci v konečnom hodnotení obsadili 5. miesto, no ich výkony boli úžasné.

Veľká vďaka patrí aj martinskému fanklubu v podaní našich rodičov.

Reakcia trénera Michal VAŽANA:

“V prvom rade by som chcel poďakovať všetkým chlapcom za účasť a snahu. Prišli sme s cieľom nielen sa zúčastniť, ale samozrejme uspieť. Po základnej časti sme skončili tesne druhý. Vo vyraďovacej časti sme nešťasne prehrali, a tým pádom sme už nemohli hrať o prvenstvo. 

Chlapci sa z toho otriasli a dokázali nakoniec zabojovať. Vyhrali ostatné dva zápasy a získali pohár. Tešíme sa z toho tak ako tréneri, tak aj vedúci, rodičia aj klub. Sme na všetkych chlapcov hrdí. Tento turnaj bol pre nás viac menej zrkadlom celesezónnej práce, tešili sme sa naň. Ako tréneri sme si mohli otestovať, čo sme sa za celý rok naučili. Boli sme príjemne prekvapení, čo všetko tí chlapci absolvovali, čo všetko dokázali preniesť z teórie  a z tréningovej praxe do praxe zápasovej.  

Držím im v budúcnosti všetkým palce, ak budú takto ďalej pristupovať k svojím povinnostiam, učite budú v budúcnosti úspesní športovci a ľudia!”


Fotogaléria