Aj žiaci MHA v rezorte Altis

Od 1. do 3. apríla sa starší a mladší žiaci MHA zúčastnili na tréningovom sústredení v rezorte Altis na Orave.Počas 48 hodín využili výborné podmienky od verejnosti izolovaného rezortu, ktorý pravidelné hostí nie len reprezentačné výbery, ale aj rôzne sústredenia. Mimo doby platnosti pandemických opatrení slúži širokej verejnosti a športovým družstvám na rekreácie, sústredenia a rôzne aktivity.

Okrem tréningov na ľade mala výprava k dispozícií aj telocvičňu, multifunkčné ihrisko a posilňovňu. Necelej 60-tke hráčov a hráčiek rozdelených do 3 tímov sa venovali od skorého rána až do večera 4 tréneri a 4 vedúci družstiev. Chlapci a dievčatá boli počas väčšiny dňa "zamestnaní" rôznymi športovými hrami a aktivitami. 

Klub MHA Martin využil výnimku vo vyhlášky, ktorú povoľuje ÚVZ SR. Na základe negatívnych výsledkov testov všetkých zúčastnených ako aj personálu hotela a za dodržania všetkých opatrení bolo možné aspoň na krátky čas ponúknuť deťom pohyb a športové aktivity. Na všetkých bola vidieť veľká radosť, chuť z pohybu a spoločne strávených chvíľ. 

Poďakovanie patrí aj rodičom hráčov, ktorí sa veľkou mierou podieľali na úhrade nákladov spojených s organizáciou sústredenia. 

V MHA veríme, že budeme môcť čoskoro opäť ovoriť brány zimného štadióna, športovísk a deti, mládež sa opäť vrátia ku športu.


Fotogaléria