Kadeti MHA na turnaji bronzoví

Na začiatku leta kadeti MHA dostali pozvánku zúčastniť sa na jednom z najstarších mládežníckych turnajov na Slovensku, na Memoriali Karola Holoviča v kategórií U16.Pozvanie prijali a na veľmi dobre zorganizovanom turnaji s kvalitnými tímami odohrali päť kvalitných zápasov v priebehu troch dní. Vyrovnanosť turnaja bola potvrdená aj posledným hracím dňom, kde tri tímy vrátane našich kadetov bojovali o prvé miesto.Po 2 tesných prehrách o jeden gól sa Martinčania umiestnili na vynikájúcom 3.mieste.

Róbert Stančok, Andrej Novotný, tréneri kadetov: "Viac však ako tretie miesto na turnaji nás teší predvedená hra, prístup chlapcov k zápasom a kolektívny výkon všetkých hráčov. Veľký podiel na výkone našich Kadetov má určite aj ich predošlí tréner SŽ Viliam Škuta, ktorý sa týmto chlapcom venoval štyri sezóny. Veľmi nás potešili aj výkony brankárov, ktorí obdržali vôbec najmenej gólov na turnaji. Matúš Mihálik bol dokonca ocenený ako najlepší brankár turnaja. Všetci hráči na turnaji ukázali veľký potenciál a chuť hrať hokej a veríme, že budú pokračovať aj naďalej v svojej snahe sa zlepšovať."

Na turnaji "skautoval" aj reprezentačný tréner družstva do 16 rokov Jerguš Bača. Ani jemu neunikli veľmi dobré výkony našich chlapcov a veríme, že niektorí z nich dostanú pozvánku na reprezentačné zrazy.

Všetkým hráčom, patrí veľká vďaka za reprezentáciu Martinskej hokejovej akadémie a vedúcemu Mirovi Piškovi za jeho pomoc počas celého turnaja.

Reportáž z turnaj, ako aj podrobné štatistiky nájde na stránkach:

https://www.facebook.com/mestskateleviziatrnava/posts/4616922375007786

https://www.hockeyslovakia.sk/sk/stats/standings/866/memorial-karola-holovica

 


Fotogaléria