Juniori odchádzajú z Banskej Bystrice s prehrou: Barani strelil 8 gólov

Juniori sa dnes predstavili na zápase 39. kola v Banskej Bystrici. Barani však zverencov trénera Mareka Žilu nešetrili a pripísali si výrazne víťazstvo.

BARANI Banská Bystrica - MHA Martin 8:0 (1:0, 2:0, 5:0)

Góly a asistencie: 17. Križan (Jedliček, Eliaš), 34. Križan (Hojo, Živický), 36. Melicher (Hudec, Gellen), 47. Kobolka (Plaucha, Kanoš), 49. Hojo, 57. Fungáč (Hojo, Živický), 59. Fungáč (Živický, Melicher), 60. Kobolka (Plaucha, Lörincz)

Vyjadrenie trénera Mareka Žilu:

„Dnešný zápas by som rozdelil na dve časti. V tej prvej časti do 30 minuty sme robili presne to, na čo sme sa zamerali v tréningovom procese počas týždňa. Hrali sme dobre systémovo, dobre v obrannom pásme a taktiež sme dobre napádali. Vďaka tejto hre sme mali minimálne tri-štyri vyložené šance. Z ktorých sa nám bohužiaľ nepodarilo streliť gól. Súperovi sme dovolili dve tri pološance z ktorých jednu využil. Druhá časť zápasu nám nevyšla napriek tomu, že sa chalani snažili, ale hlavne v tretej tretine sme jednoducho prestali stíhať a super to využil na strelenie gólov. Navyše, dnes sme boli viackrát vylúčení a tam sme inkasovali ďalšie góly. Do zajtrajšieho zápasu musíme preniesť hru z prvej polovice zápasu a potom budeme mať šancu na lepší výsledok ako dnes."

 

FOTO: Karin Szalayová